Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά: “Την ώρα που βαφόμουν έβλεπα Κατερίνα Καινούργιου”

Η Φαίη Σκορδά από τον αέρα της εκπομπής Fay’s Time ξέσπασε σε γέλια έπειτα από την αναφορά του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ότι μια γνωστή παρουσιάστρια δεν μίλησε στην κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά 

“Ποια; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που δεν έδωσε συνέντευξη στην Καινούργιου; Κάτι τέτοιο έβλεπα όταν βαφόμουν. Είπα τώρα ότι όταν βαφόμουν, έβλεπα Καινούργιου;”

Λίγο νωρίτερα η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφερθεί στη Φαίη Σκορδά, με αφορμή όσα είχε δηλώσει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ για τον Αχιλλέα Μπέο και τις εκπομπές που του έδωσαν τηλεοπτικό βήμα: “Όταν άκουσα τις δηλώσεις του Μπέου -θα δικαιολογήσω τον Λιάγκα, δεν το περιμένατε- είχα μιλήσει με τον αρχισυντάκτη μας και του είχα πει πάρτε τον Μπέο να βγει στην εκπομπή. Μου λέει είσαι σίγουρη; Λέω ναι. Ο κύριος Μπέος δεν θέλει να βγει σε εσένα, θέλει να βγει στον κύριο Λιάγκα. Ήμουν σίγουρη για την απάντηση. Οποιαδήποτε εκπομπή θα ήθελε να φιλοξενήσει τον Μπέο. Μην ακούω για τα νούμερα. Όχι για να τον κανακέψει. Διαφωνώ σε αυτά που βγήκε και είπε η Σκορδά. Και η Σκορδά αν έκανε νούμερα, θα τον είχε.

Εγώ ξέρω ότι δεν θα τον κανάκευα, αλλά θα τον είχα απέναντι και θα τον έφτανα σε σημείο να ζητήσει συγγνώμη, Είμαι τόσο σίγουρη για τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου. Διαφωνώ στον χειρισμό του Λιάγκα, όχι ότι του έδωσε λόγο. Όσοι κάνουν τηλεόραση ξέρουν ότι πρέπει να ακούγονται αυτές οι ακραίες αντιδράσεις, αλλά πρέπει κάποιος να του φέρει τον αντίλογο και να του πει έλα σε κλείνω. Εδώ δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις και το έχω αποδείξει αυτό, αλλά όχι που έπεσαν να φάνε τον Λιάγκα που τον είχε στην εκπομπή. Λάθος Όλοι θα ήθελαν για να κάνουν νούμερα κι έκανε και νούμερα. Απλά θα το χειριζόμουν αλλιώς”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!