Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Πρώτος από Εμάς: Το συγκλονιστικό γκέι φιλί του Μάριου Αθανασίου με τον Αντώνη Γιαννακό

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, “Ο πρώτος από εμάς”, εξελίσσεται με νέο συναρπαστικό επεισόδιο. 

Το φιλί του Μάριου Αθανασίου

Σε αυτό ο “Φίλιππος”, έναν ρόλο που ενσαρκώνει ο Μάριος Αθανασίου προχωράει σε μια εξομολόγηση στον “Αλέξη” (Αντώνης Γιαννακός) και στη συνέχεια οι δύο άντρες ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί στο στόμα.

Ο Φίλιππος είναι ένας πετυχημένος αρχιτέκτονας, τέλειος οικογενειάρχης, ιδανικός σύζυγος. Όλα μοιάζουν “σωστά” στη ζωή του. Τον ενδιαφέρει αρκετά η εικόνα του απέναντι στους άλλους, αφού έχει παγιδευτεί στο μοντέλο του πετυχημένου. Έχει μάθει να ζει με τους κανόνες και τις νόρμες του κοινωνικά αποδεκτού. Ίσως ο μόνος από την παρέα που ξέρει τι είναι αυτό που θα τον κάνει ευτυχισμένο, αλλά δεν έχει τολμήσει ποτέ να το διεκδικήσει.

Στο αυριανό επεισόδιο, ο «Φίλιππος», ο οποίος είναι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος άντρας εξομολογείται πώς πραγματικά νιώθει, με τον συμπρωταγωνιστή του να σκύβει και να τον φιλάει. 

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Ο Άλκης και η Έλσα θα κάνουν μια απόδραση στην εξοχή, γεγονός που θα ωθήσει την Έλσα να σκαλίσει το παρελθόν του Άλκη. Η Χριστίνα δείχνει να μην πιστεύει τον Φίλιππο, και η ανασφάλειά γίνεται ακόμα πιο έντονη. Ο Νικόλας προσπαθεί να διαχειριστεί την παράλληλη σχέση του με τη Ζωή και την Έλενα και αποφασίζει να στηρίξει την Έλσα, με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο.

Μια απρόσμενη επίσκεψη θα βάλει την Κάτια σε σκέψεις και ενώ ο Έβαν ανυπομονεί για τον γάμο τους, εκείνη με τον Άλκη θα έρθουν επικίνδυνα κοντά. Η επιμονή του Κοσμά να επισκευάσει τον χαλασμένο θερμοσίφωνα, θα τον φέρει σε ρήξη με τη Σοφία. Τα επικείμενα γενέθλια του Νικόλα θα πυροδοτήσουν μια μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά της παρέας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!