Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super Κατερίνα: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Αχιλλέα Μπέο – “Όταν με βλέπει συνήθως φεύγει τρέχοντας”

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος

Όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

“Είμαι δικηγόρος των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες, όπου ο Μπέος προσπάθησε να στερήσει το νερό με απειλές και εκβιασμούς. Εμείς κάναμε μήνυση μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη αλλά δεν ξέρω εάν ο κύριος Μπέος θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, γιατί συνήθως όταν με βλέπει εκεί, φεύγει τρέχοντας”, ανέφερε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Είναι προβληματικό να εκλέγεται αυτός ο τύπος για τρίτη φορά δήμαρχος. Είναι μία πλάνη το ότι έχει κάνει έργα εκεί ο Μπέος, το 56% που τον ψήφισε είναι το 28% όταν έχουμε 50% αποχή. Το αν έκανε έργα ή όχι μπορεί να αποτιμηθεί, εμείς έχουμε ζητήσει στοιχεία”, σχολιάζει στη συνέχεια η γνωστή πολιτικός.

“Είναι ένας τοπικός άρχοντας που εκφράζεται με χυδαιότητα, ύβρεις, μακρά σεξιστικό λόγο ενάντια στις γυναίκες, με βία, τραμπούκικη, μαφιόζικη συμπεριφορά και ομοφοβικό λόγο”, επισημαίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Αχιλλέα Μπέο, χαρακτηρίζοντάς τον “επιζήμιο πρόσωπο”.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώνει πως στο παρελθόν ο ίδιος έχει προπηλακίσει γυναίκες στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!