Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Fay’s Time: Λάμπρος Κωνσταντάρας για Νίκο Γεωργιάδη – “Να δω πόσο ελεύθερα θα πει αυτό που θέλει”

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από τον αέρα της εκπομπής Fay’s Time, θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού (δείτε εδώ). 

Όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε αρχικά λέγοντας: “Όταν πας σε έναν καινούριο χώρο, εκεί είναι το μυαλό σου, όχι στο παρελθόν. Απλώς, ο τρόπος που το είπε φάνηκε σαν να ήταν «μπηχτή» για το παρελθόν”.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που πήρε τον λόγο στη συνέχεια, όμως, ήταν πιο αιχμηρός. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε τα εξής: “Είπε “χαίρομαι που είμαι κάπου που θα λέω ελεύθερα ό,τι θέλω”, είναι πολύ συγκεκριμένες οι λέξεις. Όταν θες να πεις “εδώ θα μου δώσετε πιο πολύ χρόνο” δε λες “θα λέω ό,τι θέλω”, γιατί σημαίνει ότι εκεί που ήσουν δεν έλεγες ό,τι θέλεις. Εξακολουθώ να μην το πιστεύω. Είναι ένα “μάζεμα”.

Λέει “εδώ θα μπορώ να λέω ελεύθερα ό,τι θέλω”. Θα χαρώ πολύ να ακούσω την άποψή του για τα νούμερα του Fame Story, για τα νούμερα μιας εκπομπής που δεν πήγε πολύ καλά, για μια άλλη παραγωγή, οτιδήποτε… Να δω πόσο ελεύθερα θα πει αυτό που θέλει. Κανένας μας δεν μπορεί να πει λοιπόν ό,τι θέλει.”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!