Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

My Style Rocks: Έντασεις στα παρασκήνια με Χατζηπαντελή και Σκουλό;

Ένταση στα παρασκήνια του My Style Rocks φαίνεται πως επικρατεί μεταξύ του Δημήτρη Σκουλού και της Σοφίας Χατζηπαντελή

Το ρεπορτάζ του Πρωινό ΣουΣού

Σύμφωνα με το “Πρωινό Σουσού” και τον Νίκο Γεωργιάδη, “η Σοφία Χατζηπαντελή έχει βοηθήσει το κόνσεπτ, το έχει δυναμώνσει, κάνει κυρίως διψήφια νούμερα και η επιλογή της έχει αποδώσει. Απλά υπάρχουν θέματα που γίνονται στα γυρίσματα. Υπάρχουν πολλές εντάσεις και καβγάδες.

Οι καβγάδες γίνονται κυρίως με τον Δημήτρη Σκουλό, με τις σχέσεις τους να μην είναι οι καλύτερες. Υπάρχουν καβγάδες που δεν έχουμε δει ποτέ. Η παραγωγή θέλει να το προστατέψει όλο αυτό και επικεντρώνεται στις παίκτριες και όχι στην κεντρική επιτροπή».

“Ξεφεύγει ο καβγάς τους”, εξήγησε ο Νίκος Γεωργιάδης και συνέχισε: “Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει ανακοχή ανάμεσά στην παραγωγή και στη Σοφία Χατζηπαντελή. Τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει από την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων. Το πρώτο θέμα ήταν με τον στυλίστα της. Είχαμε ακούσε ότι απομακρύνεται, μετά μπήκε στη μέση η παραγωγή και τα βρήκαν και μετά είπαν ότι παραμένει. Αυτή ήταν η αρχή των διαφωνιών και των εντάσεων”.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος: “Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψουν στην Κύπρο για τα βραβεία η Σοφία Χατζηπαντελή με τον Στέλιο Κουδουνάρη, ωστόσο ο Δημήτρης Σκουλός δεν θα πάει μαζί τους, παρόλο που έχει καλεστεί”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!