Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα: “Δεν μπορώ με τίποτα τα ελληνικά της Χατζηπαντελή”

Η Ελεονώρα Μελέτη από τον αέρα του Mega Καλημέρα θέλησε να σχολιάσει τα όσα βλέπει στο My Style Rocks και τοποθετήθηκε για την Σοφία Χατζηπαντελή

Τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη για την Σοφία Χατζηπαντελή;

Η παρουσιάστρια δεν αντέχει να βλέπει τη Σοφία Χατζηπαντελή να μιλάει με τον ιδιαίτερο τρόπο της, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη πήγε ένα βήμα παραπέρα και μίλησε για τη χημεία που πλέον δεν υπάρχει στην κριτική επιτροπή του MSR.

“Παιδιά εγώ να σας πω τι δεν μπορώ με τίποτα; Τα ελληνικά της Χατζηπαντελή. Ειλικρινά σας μιλώ, μέχρι να τελειώσει την κριτική… περιμένω, απλά περιμένω”, είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη και τόνισε: “Αυτό ήταν και η αφορμή να πάρει η συμπαθέστατη Σοφία, έναν ρόλο στην τηλεόραση. Γιατί αλλιώς ξεκίνησε, ως fashion expert ας πούμε πήγε σε ένα reality και ξαφνικά, εγώ πιστεύω ότι εκεί δεν πήγε ως fashion expert, αλλά ως “τηλεοπτικό θέαμα” και με σεβασμό στον χαρακτήρα της, με όλο αυτό που γίνεται με το ελληνικά και τα αγγλικά κλπ. Όλο αυτό όμως εμείς το παρακολουθήσαμε σε μία φέτα και κουραστήκαμε.

Έχει αλλάξει το παιχνίδι, δεν υπάρχει χημεία στην κριτική επιτροπή, είναι όλοι οι άνθρωποι στο πλατό και έχουν την αγωνία να καταλάβουν αυτό που λέει, να δουν αν θα πει αυτό που θέλει και να μεταφράζει η Καραβάτου. Αυτό έχει δημιουργήσει και ένα πρόβλημα, γιατί διαπιστώνουν ότι τελικά αυτή η χημεία που υπήρχε της παρέας ή μπορεί και να μαλώσεις ένα κορίτσι και να βγει τηλεοπτικό, δεν γίνεται”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!