Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Χρυσοστόμου για το “Ναυάγιο”: “Δεν έχει τύχει να έχω ρόλους τύπου ζεν πρεμιέ”

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς του MEGA «Το Ναυάγιο», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00, ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

 

Ο ρόλος του στο «Ναυάγιο»

 

Για τον ρόλο του στη μεγάλη παραγωγή του MEGA ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ανέφερε: «Ο ήρωας που μου προτάθηκε έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν μπορούσα να το χάσω. Μου υποσχέθηκαν και ευφάνταστα γυρίσματα, όπως και έγινε. Με τράβηξε ο ρόλος πολύ. Ο ήρωας μου είναι γλυκός και συμπαθέστατος. Ήθελα πολύ να ξανακάνω τηλεόραση και να συνεργαστώ και πάλι με το κανάλι. Όταν διαβάσαμε το σενάριο ρωτούσαμε και εμείς για το πώς θα γίνει το ναυάγιο. Κάποιες σκηνές ήταν αρκετά ‘’χορογραφημένες’’. Κάναμε αρκετά γυρίσματα και σε καράβι. Μπήκαμε και στο νερό και είχαμε κάνει και πρόβες σε πισίνα με ειδικούς από το Κέιπ Τάουν».

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Στη συνέχεια, φορούσαμε χειμερινά ρούχα για να κάνουμε το γυρίσματα. Έγιναν γυρίσματα μέσα στη θάλασσα και τριγύρω υπήρχαν και δύτες σε περίπτωση που δεν αντέχουμε. Υπήρχε πολύ καλή οργάνωση για το θέμα της ασφάλειας. Υπήρχαν και τσούχτρες μέσα στη θάλασσα και μας έλεγαν να προσέχουμε. Υπήρξαν 2-3 μέρες που ήταν πολύ δύσκολες λόγω ζέστης και όταν βγαίναμε έξω , επειδή ήταν τότε που η Αθήνα καιγόταν, βλέπαμε τη στάχτη».

Ο ηθοποιός είπε πως δεν διάβασε το βιβλίο επίτηδες γιατί δεν ήθελε να μπερδευτεί με τον ρόλο του, ενώ αναφέρθηκε και στη θεατρική παράσταση «Άνοδος του Αρτούρο Ούι», στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο ARΚ: «Ο δημιουργός έχει στο μυαλό του πως θα βάλει και άλλα. Οπότε, αλλάζει το αποτέλεσμα σε σχέση με το βιβλίο. Η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εμένα. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο. Δονείται όλο το σώμα, ο ήχος κάνει τη μισή δουλειά. Πήρε βραβείο όλη η παράσταση και ήμασταν πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ήθελα πολύ καιρό να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Η ιστορία αφορά την άνοδο του Χίτλερ στη ναζιστική Γερμανία. Πολλοί άνθρωποι φεύγουν ταραγμένοι άρα κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

Όπως είπε, ο Γιώργος Χρυσοστόμου δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας και όταν συμβαίνει παίρνει τη χαρά ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και το θέατρο γεμίζει.

«Δεν έχει τύχει να έχω ρόλους τύπου ‘’ζεν πρεμιέ’’. Θα συμβεί και αυτό. Δεν έχω παίξει πολλούς ρόλους ως ζευγάρι στο θέατρο. Στην τηλεόραση μου έχει συμβεί όμως, αρκετές φορές, όπως και τώρα με την Αναστασία Πατούση. Η χημεία είναι χημεία αλλά στο κομμάτι της δουλειάς ο επαγγελματισμός λύνει πολλά θέματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση με βοήθησε η Αναστασία. Μας το έλεγαν πως έχουμε χημεία. Ο ρόλος μου είναι πολύ προστατευτικός», κατέληξε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Το Ναυάγιο» πρεμιέρα Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!