Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ραχήλ Μακρή: Πώς αποφάσισε να πάει στο I am Celebrity;

Η Ραχήλ Μακρή αναμένεται να αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο και για το reality I am Celebrity. Για τους λόγους που θα το κάνει αυτό θέλησε να απαντήσει στην κάμερα του Fay’s Time

Η απόφαση της πρώην πολιτικού ήταν κάτι μη αναμενόμενο και προφανώς διεγείρει απορίες αυτή της η απόφαση. 

Τι είπε στην κάμερα του Fay’s Time;

“Ήταν μια δύσκολη απόφαση που την πήρα μαζί με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου με παρακίνησαν να πάρω μέρος. Στην αρχή είπα όχι, αλλά είδα ότι στο παιχνίδι έχει πάει μέχρι και ο υπουργός υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Τρία χρόνια στη Βουλή άκουγα μόνο σχόλια και κλεισμένα μικρόφωνα.”, είπε αρχικά η Ραχήλ Μακρή. 

“Είμαι η πιο σχολιασμένη πολιτικός στην ιστορία της αντιπολίτευσης, επομένως δεν με αφορά η σκληρή κριτική. Δεν θα ήθελα το παιχνίδι να είναι ανιαρό, ο κόσμος έχει ανάγκη να δει κάτι πιο ανάλαφρο, με γέλιο και τρόμο”, συνέχισε η Ραχήλ Μακρή.

Η Ραχήλ Μακρή είπε στη συνέχεια: “Τα παιδιά και ο σύζυγός μου είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που χαιρέτησα πριν φύγω. Ο μεγάλος μου γιος μου είπε καλή τύχη, τα σ’ αγαπώ έπεσαν βροχή και μου είπαν ότι το μυαλό τους θα είναι μαζί μου. Σαν φυλαχτό έχω μαζί μου τα δύο κομποσκοίνια μου για να με προστατεύουν από κάθε κακό”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!