Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι απαντούν στον Ηλία Μαμαλάκη: «Αυτό είναι το μυστικό του παιχνιδιού»

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Τους δύο άντρες συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου και ρωτήθηκαν για το μαγειρικό reality του ΣΚΑΪ στο οποίο συμμετέχουν, καθώς και για το αιχμηρό σχόλιο που έκανε πρόσφατα ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Οι περισσότεροι που έρχονται εδώ δεν ξέρουν να μαγειρεύουν καθόλου, γι’ αυτό έχουμε τον coach απ’ έξω. Αυτό είναι το παιχνίδι, ο ένας να μην ξέρει καθόλου και ο άλλος να δίνει οδηγίες», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Αγχώνονται πάρα πολύ οι παίκτες. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο, να μην αγχωθεί ο παίκτης. Ζήτημα να έχω φάει 1-2 πιάτα που να τρώγονται», σημείωσε από την πλευρά του ο Έκτορας Μποτρίνι.

Σε ερώτηση για το πρόσφατο σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την πρώτη μετάδοση της «Μαμάς» στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Μάρκος Σεφερλής απαντούν με διακριτικότητα:

«Ορισμένα είναι όμορφα απλώς δεν είναι νόστιμα. Το μυστικό του παιχνιδιού είναι να διασκεδάσει ο κόσμος και να μάθουν και κάτι για τη μαγειρική».

«Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πολύ απλά πράγματα στη μαγειρική δεν τα ξέρουμε μετά από τόσα χρόνια. Εδώ με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου, που είναι 82 ετών, και μου είπε: δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να σπάμε τα μακαρόνια», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο ο Μάρκος Σεφερλής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!