Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θανάσης Πάτρας:«Δεν γνωρίζω γιατί έκοψαν την εκπομπή μας με τη Σοφία Αλιμπέρτη»

Για τα χρόνια που έμεινε εκτός τηλεόρασης μίλησε ο Θανάσης Πάτρας στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε ότι έχει κάνει οκτώ φορές αποτυχημένα δοκιμαστικά για εκπομπή.

Ο παρουσιαστής είπε πως φέτος είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκεται στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και δεν είχε το άγχος επανένταξης στην τηλεόραση και ήταν πάρα πολύ ήρεμος.

«Είχα αδειάσει τελείως το μυαλό μου. Έμεινα 3 σεζόν έξω αλλά πάντα έκανα συζητήσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή μου ζητήθηκε να κάνω μια εκπομπή βραδινή, τύπου ‘’Στην υγειά μας’’ αλλά το φοβήθηκα».

Όπως αποκάλυψε έχει κάνει 8 φορές δοκιμαστικό για τηλεπαιχνίδι αλλά ακόμα δεν έχει τύχει να γίνει.

«Ήταν πολύ ωραία η συνεργασία μου με την Σοφία Αλιμπέρτη και μου λείπει. Όταν συναντήθηκα τηλεοπτικά με την Σοφία μετά από 17 χρόνια ένιωσα ότι ήταν μια μεγάλη στιγμή. Δεν γνωρίζω γιατί έκοψαν την εκπομπή μας τότε με την Σοφία από τη στιγμή που πήγαινε καλά».

Όπως είπε χιουμοριστικά, θα έκανε το «Πάμε πακέτο» και θα έστελνε γράμμα στους τότε εργοδότες του ώστε να ρωτήσει τι έφταιξε και έκοψαν την εκπομπή.

«Τώρα με την κόρη μου είμαστε στη φάση που έχουμε μεγάλες αγάπες αλλά έχει κόντρα με την μητέρα της. Αυτό που με κάνει ευτυχισμένο είναι ότι η αγάπη της κόρης είναι μοναδική και κρυστάλλινη».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!