Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

TEXAN – Παραπολιτικά 90,1: Ενθουσίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Ζάππειο στην μεγάλη γιορτή Ανακύκλωσης (Εικόνες)

Η TEXAN Περιβαλλοντική Διαχείριση και τα Παραπολιτικά 90,1 πραγματοποίησαν και φέτος την μεγάλη γιορτή υπέρ της ανακύκλωσης, από τις 18 έως 24 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο χώρο τοποθετήθηκαν τέσσερα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης υλικών για την ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων υλικών (καθώς και χαρτιού) με τη διενέργεια Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης με 100 σημαντικά έπαθλα.

100 δημότες που συνέλεξαν τα περισσότερα υλικά, από Δευτέρα 18 έως Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, κέρδισαν μεγάλα δώρα- έπαθλα, ως αναγνώριση της σημαντικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης!

«Μάγεψε» ο Μαζωνάκης

Τα «Παραπολιτικά 90,1» εξέπεμψαν ζωντανά από το Ζάππειο Μέγαρο καθημερινά 15.00 με 17.00 τα «Κακά Κορίτσια» με τις Μαρία Λεμονιά και Έλενα Καραμίχαλου και το Σαββατοκύριακο 09:00 με 11:00 η εκπομπή «Agenda» με την Αλεξάνδρα Καϋμένου, με γνωστούς καλεσμένους από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Η μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης, ολοκληρώθηκε με ένα ανεπανάληπτο live, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαζωνάκη με οργάνωση της TΕΧΑΝ.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου από τις 9 το Ζάππειο γέμισε με χιλιάδες νέους που απόλαυσαν ένα αξέχαστο live που όλοι θα θυμούνται για καιρό!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!