Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ατύχημα στο Happy Day: : Έσβησαν ξαφνικά τα φώτα – «Έχουν καεί και τα μόνιτορ»

Αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο τεχνικό λάθος ήρθαν το πρωινό της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day, που προκάλεσε μία στιγμιαία αναστάτωση στην ομάδα της εκπομπής.

Την ώρα που η παρουσιάστρια του Alpha βρισκόταν σε σύνδεση Skype με τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο, σχολιάζοντας τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, έσβησαν τα φώτα στο πλατό της εκπομπής.

«Παιδιά, όταν γίνεται αυτό, αφήστε με λίγο, γιατί αν μιλάμε όλοι μαζί με μπερδεύετε περισσότερο», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μόλις τα φώτα στο Happy Day έσβησαν απρόοπτα.

«Εμένα με βλέπετε, γιατί έχουν καεί και τα μόνιτορ. Έχουμε κάποιο άλλο βίντεο να δούμε μία συνέντευξη; Δώστε μία συνέντευξη, κάτι», είπε η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της στο κοντρόλ, όπου επικράτησε πανικός.

«Μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη, εάν με ακούτε, προτείνω να παίξετε κάποιο βίντεο που είναι έτοιμο», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έδωσε πάσα για το επόμενο βίντεο της εκπομπής.

Επιστρέφοντας στον αέρα αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης της Μαίρης Βυτινάρος, το τεχνικό πρόβλημα είχε επιλυθεί.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!