Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιατρός στον Alpha: Αυτός είναι ο ρόλος του Θάνου Λέκκα

Άλλος ένας ρόλος από τη σειρά Ο γιατρός αποκαλύπτεται και αυτός είναι του Θάνου Λέκκα που θα υποδυθεί τον γιατρό Μιχάλη Καραγιάννη.

Είναι παθολόγος. Έκανε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο πριν ακόμα ο Ανδρέας γίνει διευθυντής.

Μεγάλος λάτρης του γυναικείου φύλου και των μηχανών. Η προσωπική ζωή του θα τον οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια αλλά τελικά θα βρει το δρόμο για να κάνει το σωστό.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενούς τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι του προκαλεί αμνησία των δώδεκα τελευταίων χρόνων, οι μνήμες του αφορούν έναν «διαφορετικό» άνθρωπο, έναν άνθρωπο που υπήρχε δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας παθολόγος που διεκδικούσε την αναγνώριση της αξίας του, πατέρας δύο παιδιών και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Στο παρόν, που δεν θυμάται, ο Ανδρέας είναι πολύ αυστηρός και σκληρός με τον περίγυρό του, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ και έχει πλέον χωρίσει από τη σύζυγό του και διευθύντρια του νοσοκομείου, Άννα Γρηγοριάδη (Δήμητρα Σιγάλα), μετά την απώλεια του γιου το0υς.

Ο θεράποντας ιατρός και φίλος του, Απόστολος Ιωάννου (Αλέξανδρος Κωχ), και η τέως σύζυγός του, συμφωνούν ότι ο Ανδρέας πρέπει να «εκτεθεί» σταδιακά και μεθοδικά στην γνώση των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!