Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου»: Παραλίγο να φτύσει το φαγητό του συντρόφου της – «Χάλια μαύρα, ούτε η μπέμπα δεν το τρώει»

Αντιμέτωπη με μία… δυσάρεστη έκπληξη ήρθε η Χρύσα, η σύντροφος του παίκτη στο Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου. Ο Χρήστος κλήθηκε να μαγειρέψει μία βελουτέ σούπα κολοκύθας, όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ χειρότερο από το αναμενόμενο.

«Κολοκυθόσουπα έγινε. Έπρεπε να είναι όλα αλεσμένα και να έχει ένα χρώμα πορτοκαλομπέζ. Έπρεπε να έχει περισσότερο καρότο και πατάτα», σχολίασε αρχικά η Χρύσα πριν δοκιμάσει το πιάτο… εφιάλτη.

«Σαν εικόνα καλό είναι. Βιάστηκα πάρα πολύ, Μάρκο. Ξεπέρασα τον εαυτό μου», προσπάθησε να δικαιολογηθεί από την πλευρά του ο Χρήστος στο «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου».

Δοκιμάζοντας τη σούπα που είχε φτιάξει ο σύντροφό της, η Χρύσα δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά της, παίρνοντας μία έκφραση αηδίας στο πρόσωπο και λίγο έλειψε να φτύσει το φαγητό. «Όποιος φύγει πρώτος… ούτε η μπέμπα δεν το τρώει», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να πεις στον γιο μου, αν κάτι δεν πάει καλά, ότι τον αγαπάω πάρα πολύ», είπε με χιούμορ από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλής πριν δοκιμάσει το πιάτο. «Αυτό είναι όπου φύγει-φύγει! Χάλια μαύρα… ασ’ το, μην το πιέζουμε, δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε ο παρουσιαστής του «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου» αμέσως μετά τη δοκιμή.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!