Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάσος Ιορδανίδης: «Είχα πάντα όνειρο να γίνω συνάδελφος της Ελένης Μενεγάκη»

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εκπομπή «Μπαμπά-δες» που έχει αναλάβει στην ΕΡΤ1, και την Ελένη Μενεγάκη σε συνέντευξη που έδωσε στην «Ελένη».

«Είχα πάντα όνειρο να γίνω συνάδελφος της Ελένης Μενεγάκη. Η εκπομπή “Μπαμπά-δες” είναι ένα πολύ γλυκό πρότζεκτ και το δέχτηκα για να έχουν τα παιδιά μου υλικό από μένα. Είχα πάει καλεσμένος στις “Μαμά-δες” και ο παραγωγός μού πρότεινε να παρουσιάσω τους “Μπαμπά-δες”», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Μόλις έκανα το δοκιμαστικό, μου απάντησαν θετικά την ίδια μέρα και δύο μέρες μετά ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Είχα ενδοιασμούς, λίγο φοβόμουνα στην αρχή την παρουσίαση. Η Θάλεια μού είπε ότι μου ταιριάζει η εκπομπή και πρέπει να δοκιμαστώ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε ο ηθοποιός: «Νομίζω ότι και ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής θα τα κατάφερνε εξίσου στην παρουσίαση. Δεν ξέρω αν έχω το χάρισμα της παρουσίασης, απλά προσπαθώ να πραγματοποιήσω κάτι με πολλή ψυχή. Πάντα έβαζαν ηθοποιούς στην παρουσίαση, πολλά χρόνια τώρα. Δεν ξέρω αν η ΕΡΤ έχει κάποια στρατηγική και βάζει ηθοποιούς στην παρουσίαση, όμως, δεν το βρίσκω αρνητικό».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!