Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο παράδεισος των κυριών – Spoiler: Χωρίζουν Ντίνος και Μιράντα;

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 επιστρέφει η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha, O παράδεισος των κυριών.

Μετά την καταστροφή του πολυκαταστήματος, οι ήρωες της σειράς προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Ο Σίμος έρχεται για να αναγεννήσει από τις στάχτες του τον Παράδεισο, μόνο που πίσω από όλα κρύβεται η Βικτώρια.

Κάτι που ο Ντίνος δεν γνωρίζει και στην λαχτάρα του να ανοίξει ξανά το πολυκατάστημα, δέχεται το χέρι βοηθείας του Σίμου.

Η εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς και οι πρωταγωνιστές αποκάλυψαν τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο.

«Είναι μονόδρομος»

«Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά. Είμαι πολύ ωραία συνθήκη με δυνατή ομάδα και ο πήχης είναι πολύ ψηλά.

Βλέπω μια μόνιμη μάχη. Τον Παράδεισο των αντιλαμβάνομαι περισσότερο ως κόλαση αυτών των ανθρώπων.

Είναι μονόδρομος αν και θέλω να πάρω και την όπερα να το κάνω θέατρο αλλά δεν ξέρω αν το θέλουν και οι υπόλοιποι.

Ως Ντίνος πρέπει να δεχτώ τη βοήθεια του Σίμου γιατί το όνειρό μου είναι ο Παράδεισος και θέλω να υπάρχει με όποιον τρόπο», ανέφερε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Και συνέχισε: «Με τη Μιράντα αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ζευγάρι για την απόκτηση ενός παιδιού.

Οι δυσκολίες πάντα ξεφυτρώνουν σε ένα κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και μπορείτε να βρείτε πολλά κοινά στοιχεία με την σημερινή κοινωνία».

Ο λόγος που δημιουργείται κρίση στην σχέση Μιράντας – Ντίνου

Από την πλευρά της, η Ευαγγελία Συριοπούλου, αποκάλυψε: «Θα δούμε μια καινούργια ιστορία από το παρελθόν της Μιράντας που θα ταράξει τα νερά στη σχέση τους».

Η ετεροθαλής αδελφή της Αμαλίας που θα φέρει τα πάνω κάτω

Οι Μπουραντάδες δέχονται να την κρατήσουν στο σπίτι τους τη Στέλλα που είναι κόρη του Χρηστίδη και της Ματούλας προκειμένου να βοηθάει και τη δεύτερη στις δουλειές του σπιτιού.

Μόνο που εκείνη έχει ως στόχο να καταστρέψει την Αμαλία έχοντας πάρει όλα τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα της από τον Χρηστίδη.

Μη μπορώντας να δεχτεί πώς η Αμαλία έχει ζήσει μέσα στα πλούτη με όλες τις ανέσεις ενώ εκείνη μέσα στη φτώχεια βάζει μπροστά το σχέδιό της.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται κεκαλυμμένα προκειμένου η Αμαλία να μην αντιληφθεί καθόλου την Στέλλα και να είναι ακόμη πιο εύκολος ο στόχος της.

Η Αμαλία θα αργήσει πάρα πολύ να καταλάβει τα ύπουλα σχέδια της ετεροθαλούς αδελφής της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!