Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Cash or Trash: «Είναι καλούπι για προφυλακτικά» – Χαμός με το… ιδιαίτερο αντικείμενο

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το Cash or Trash με τη Δέσποινα Μοιραράκη και το αντικείμενο που έκανε ποδαρικό στη δημοπρασία του παιχνιδιού προκάλεσε το… ενδιαφέρον της παρουσιάστριας αλλά και των υποψήφιων αγοραστών.

Η Μάιρα ήταν η πρώτη παίκτρια της νέας σεζόν και το αντικείμενο που έφερε μαζί της προς εκτίμηση και αγορά μόνο συνηθισμένο δεν ήταν. Όταν η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Θάνος Λούδος αντίκρισαν το αντικείμενο και ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες, η παίκτρια του Cash or Trash ανέφερε:

«Φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι καλούπι για προφυλακτικά. Το αγόρασα από το Μοναστηράκι. Με κέρδισε το γεγονός ότι, εκτός του ότι είναι περίεργο, μπορείς να το ζωγραφίσεις, να το διακοσμήσεις βάζοντας κάτι μέσα, χίλια-δυο. Είναι ένα αντικείμενο σύγχρονης Τέχνης, μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάσει».

Όταν πήρε τον λόγο ο Θάνος Λούδος, προκειμένου να κάνει τη δική του εκτίμηση για την αξία του αντικειμένου, διέψευσε τον ισχυρισμό της παίκτριας, λέγοντας: «Δεν θεωρώ ότι είναι καλούπι για προφυλακτικά. Είναι δοκιμαστικοί σωλήνες, τους χρησιμοποιούσαν στα εργαστήρια».

«Γιατί δοκιμαστικοί σωλήνες; Εγώ πιστεύω ότι είναι καλούπι για προφυλακτικό. Εγώ τα έφερα ως καλούπια προφυλακτικών και ως τέτοια θα τα πουλήσω», σχολίασε από την πλευρά της η παίκτρια του Cash or Trash.

Τη σκυτάλη των ερμηνειών και των… προβλέψεων πήρε η ομάδα των πέντε αγοραστών, όπου στη θέα των σωλήνων αντάλλαξαν μεταξύ τους πονηρές και ξεκαρδιστικές ατάκες. Τελικά, το… ιδιαίτερο αντικείμενο πουλήθηκε στο Cash or Trash για 410 ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!