Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πώς αντέδρασε η Ελένη Τσολάκη σε ερώτηση για τους πρώην συνεργάτες της;

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, στις 25 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τους πρώην συνεργάτες της. 

«Τι να σχολιάσω, την απόφασή τους να πάνε εκεί; Επαγγελματίες είναι και καλά έκαναν. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι μέσα στη δουλειά μας. Όταν θεωρούμε ότι είναι καλύτερες οι συνθήκες κάπου αλλού, θα κάνουμε το επόμενο βήμα.  Καλά έκαναν και καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Με φοβίζει ο ανταγωνισμός. Θα ξυπνήσω το πρωί να δω τα νούμερα, πάντα. Το θέμα είναι να μη σου αλλάζει τη ζωή και να μην είναι αυτοσκοπός της ύπαρξής σου για το υπόλοιπο της ημέρας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ο οποίος θα βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής, σημείωσε πως:

«Ήθελα πολύ να συνεργαστώ με την Ελένη Τσολάκη. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Θεωρώ ότι είναι καλό να γίνονται ανταλλαγές στις ομάδες».

Και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θα βρίσκεται στο «Πρωινό Σουσού». Σε δηλώσεις του αναφέρει πως:

«Είναι ευνόητο να κοιτάζεις τα νούμερα. Δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή, όλοι στο πόστο τους είναι. Η πρώτη που μου ευχήθηκε για την τηλεοπτική μου επιστροφή ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου», αναφέρει, σημειώνοντας ότι φέτος δεν θα τη δούμε στη μικρή οθόνη.

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου ξεκαθάρισε από την πλευρά της: «Σε αυτήν την εκπομπή δεν έχω ρόλο. Αν ήταν να παίξω ρόλο δεν θα ερχόμουν. Δεν το έχω παίξει το παιχνίδι με τα νούμερα εδώ και πολλά χρόνια».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!