Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ματίνα Νικολάου για το Καλό Μεσημεράκι: «Δεν μπορώ να πω ότι με στενοχωρεί που αποχωρίζομαι τη Βάνια»

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η γνωστή ηθοποιός, λίγους μήνες μετά το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, στην οποία υποδυόταν τη Βάνια για 5 ολόκληρα χρόνια, μιλά για το κεφάλαιο που άφησε πίσω της αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και πάλι τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν μπορώ να πω ότι με στενοχωρεί που αποχωρίζομαι τη Βάνια μετά από 5 χρόνια. Ήρθαν πάρα πολύ ομαλά τα πράγματα στην πορεία της εκπομπής και της συνεργασίας μας. Ήταν να κλείσει ο κύκλος και έκλεισε. Τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω», δηλώνει αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

«Τώρα που το πρωί ξυπνάω στο σπίτι μου, έχω μόνο το θέατρο και δεν έχω να φύγω να πάω στην εργασία μου είναι σαν να μην κάνω κάτι σωστά. Σαν να κάνω κάτι λάθος», παραδέχεται αμέσως μετά η ηθοποιός, ενώ σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή της στον ρόλο της Βάνιας σημειώνει: «Ας το ελπίσουμε. Κι εγώ πολύ θα το ήθελα εάν έρθουν έτσι οι συγκυρίες».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ματίνα Νικολάου απαντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη: «Το έχουμε συζητήσει και δεν είναι κάτι που μας απασχολεί. Είμαστε πολύ όμορφα, δεν χρειάζεται να επισημοποιηθεί κάτι με τον γάμο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!