Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σασμός – Spoiler: Δολοφονία… σοκ – Ποιος πέφτει νεκρός και κανείς δεν το περιμένει;

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TV24  ο Νικηφόρος πέφτει νεκρός και μάλιστα σε έναν φόνο υποκινούμενο από τον Αντρέα Βρουλάκη.

Ο Νικηφόρος, ο Μαθιός και η Βασιλική θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση μεταξύ τους. Ο Νικηφόρος θα μάθει ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του και θα γίνουν οικογένεια. Όχι όμως για πολύ. Η ευτυχία τους θα διακοπεί απότομα και άσχημα.

Ο Νικηφόρος, που έχει αποδείξει πόσο θερμοκέφαλος είναι, θα θελήσει να πάρει τον ρόλο του προστάτη της οικογένειάς του απέναντι στον θυμωμένο Βρουλάκη.

Ο Μαθιός ξέρει πόσο επικίνδυνος είναι ο Αντρέας και ενώ ο Νικηφόρος στην αρχή θα δώσει τον λόγο του ότι δεν θα κάνει κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Αντρέα τελικά θα εμπλακεί σε καυγά μαζί του.

Η μοιραία συνάντηση και το μυστικό

Θα ακούσει την Καλλιόπη να εξομολογείται στον παπα-Μιχάλη ότι ο Σταμάτης, συγκρατούμενος του Βασίλη της, όσο ήταν στη φυλακή της πήγε ένα μενταγιόν που στο πίσω μέρος είχε σημείωμα που έγραφε ότι «αν πεθάνω να ξέρεις ότι με σκότωσε ο Παύλος Βρουλάκης». Τα λόγια αυτά δεν ευσταθούν καθώς ο Αντρέας έχει υποκινήσει αυτή την εξέλιξη.

Ωστόσο για τον Νικηφόρο θα είναι αρκετό για να πάρει όπλο και να πάει στον Παύλο. Τον βρίσκει στο καφενείο με τον Αντρέα, τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο.

Ο Νικηφόρος τραβάει όπλο και απειλεί τον Παύλο μπροστά τους. Πυροβολεί αλλά η πρώτη σφαίρα δεν θα βρει στόχο. Δεν θα προλάβει να ρίξει δεύτερη καθώς ο Λάζαρος τον πυροβολεί πισώπλατα.

Στο σημείο βρίσκονται τυχαία ο Αστέρης και η Αργυρώ που δεν πιστεύουν στα μάτια τους με τον Αστέρη να προσπαθεί να τον κρατήσει στη ζωή.

Και ο Μαθιός φτανει στο καφενείο και βλέπει τον γιο του μέσα στα αίματα. Η Άννα του λέει τι έγινε και αμέσως πέφτει πάνω στο παιδί του.

«Νικηφόρε μίλα μου! Μην εγκαταλείπεις παιδί μου! Κρατήσου γιε μου!» του φωνάζει.

Το ασθενοφόρο παίρνει τον Νικηφόρο και ο Μαθιός ψάχνει να βρει τη Βασιλική που δεν πιστεύει ότι ο γιος της είναι στο νοσοκομείο.

Στη θέα του πυροβολημένου παιδιού της καταρρέει. Ο Νικηφόρος χαροπαλεύει και λίγο πριν πεθάνει λέει στη μητέρα του για το μέρος που θα πηγαίνανε οι τρεις τους.

Οι σκηνές που διαδραματίζονται είναι αρχαίας τραγωδίας με τη Βασιλική να ουρλιάζει χάνοντας τον γιο της.

Την ίδια στιγμή, ο Λάζαρος είναι άφαντος. Ο Αντρέας τον έχει κρύψει στο βουνό για να μην τον βρουν, γεγονός που θα πυροδοτήσει νέα επεισόδια μεταξύ του Μαθιού που θέλει εκδίκηση και του Παύλου που προσπαθεί  να τον ηρεμήσει.

Η σπαρακτική κηδεία και το φάντασμα

Ο θάνατός του σκορπάει μεγάλο πένθος στην Άνω Ποριά. Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί αυτό που έγινε. Η κηδεία του θα είναι σπαρακτική και βουβή.

Μαθιός και Βασιλική είναι ράκη.

Ο Νικηφόρος όμως θα επιστρέψει ως φάντασμα δίνοντας χαρά στη Βασιλική που θα τον βλέπει μπροστά της. Εκείνη θα ξεσπά σε λυγμούς και εκείνος θα της δίνει κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στον πραγματικό του πατέρα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!