Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Το μήνυμα που έστειλε on air στο Πρωινό – Γιώργος Λιάγκας: «Μας βρίζει;»

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου «έλυσε» τη συνεργασία της με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 το περασμένο καλοκαίρι, αποχωρώντας από την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και δίνοντας τη σκυτάλη στον Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Ο γνωστός σεφ ανέλαβε το κομμάτι της μαγειρικής στη νέα τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε και μάλιστα έλαβε το πρωί της Πέμπτης ένα ευχετήριο μήνυμα από την ίδια, το οποίο και διάβασε ζωντανά στον αέρα.

«Έχω κάτι να σου πω. Θέλω να διαβάσω ένα μήνυμα στο Instagram, το οποίο μου έστειλε η αγαπημένη σου και αγαπημένη μας και πάρα πολύ καλή μου φίλη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά χαριτολογώντας: «Έλα βρε… μας βρίζει;».

«Αλέξανδρέ μου, καλή αρχή, καλή επιτυχία και καλή σεζόν. Η ομάδα είναι υπέροχη, όλα τα παιδιά είναι ένας κι ένας», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα της γνωστής μαγείρισσας.

«Αργυρώ μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ και είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή και χαρά μου που παίρνω την κουζίνα που ήσουν εδώ για να μαγειρεύω εγώ φέτος. Θα περιμένουμε και τα δικά σου νέα», απάντησε ζωντανά στον αέρα ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, με τον Γιώργο Λιάγκα να δεσμεύεται ότι η ομάδα της εκπομπής θα επισκεφθεί σύντομα το εστιατόριο που διατηρεί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!