Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιάννης Μπούτος για το Open: «Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα που δεν με κάλεσαν στη φωτογράφηση του σταθμού»

Ο Γιάννης Μπούτος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην στάση του τηλεοπτικού σταθμού Open και στις δηλώσεις που έκαναν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος σχετικά με την ενδεχόμενη προσθήκη της Ναταλί Κάκκαβα.

«Τα παιδιά ήταν εν βρασμώ, ήταν φορτισμένοι φαντάζομαι, γιατί κι εμείς είμαστε σε μια κατάσταση που δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς θα γίνει. Δε πιστεύω ότι το είπαν με δόλο ή με σκοπό να βλάψουν την κυρία Κάκκαβα», σχολιάζει ο Γιάννης Μπούτος.

«Μπορεί να ακούστηκε άσχημο αλλά ίσως ήταν μια κακή στιγμή», τονίζει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η ενδεχόμενη προσθήκη της Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή θα ήταν πολύ βοηθητική.

«Εμένα μου είχαν πει εξ αρχής ότι θα μιλήσουμε τον χειμώνα για πιθανή συνεργασία. Δεν με κάλεσαν στη φωτογράφηση του σταθμού, απ’ ό,τι κατάλαβα αυτό αφορούσε κεντρικά πρόσωπα του σταθμού. Δεν είχα ενημέρωση», αναφέρει στη συνέχεια ο Γιάννης Μπούτος.

«Εγώ απλά περιμένω. Δεν είμαι σε κάποια θέση για να ορίζω τα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι χάρηκα κιόλας που δεν με κάλεσαν», κλείνει με νόημα τις δηλώσεις του στον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο ο Γιάννης Μπούτος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!