Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καραβάτου για την Έλενα Χριστοπούλου: «Θέλω να είναι καλά»

Για το «My Style Rocks», την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Σοφία Χατζηπαντελή και την Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» η Κατερίνα Καραβάτου.

«Ξέραμε ότι πρόκειται να γίνει το “My Style Rocks”, έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα και προχωράμε», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια ανέφερε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Σοφία Χατζηπαντελή:

«Όταν έφυγε η Ηλιάνα από το πρότζεκτ, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έπραξαν τα δέοντα και έχουμε την Σοφία και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Η αποχώρηση αφορά την παραγωγή και την Ηλιάνα και τις αποφάσεις ενός ανθρώπου που επέλεξε κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να κάνω κρίσεις για την απόφαση που έχει πάρει ένας άνθρωπος, δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου. Την εκτιμώ πολύ κι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, κάνουμε απλώς διαφορετικά πρότζεκτ αυτή τη στιγμή. Η Σοφία είναι πολύ καλή, πολύ γλυκιά, έχει έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα, αλλά παράλληλα είναι ένα κορίτσι με πολλές ευαισθησίες».

«Για την Έλενα Χριστοπούλου θέλω να είναι καλά, αυτό με ενδιαφέρει και η Έλενα ξέρει τους τρόπους να είναι καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!