Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ο Νίκος Φώσκολος είχε στο μυαλό του το δικό του συμφέρον, δεν ενδιαφέρθηκε για τους ηθοποιούς του»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» και τόνισε ότι δεν τον ενοχλεί να δουλεύουν ως ηθοποιοί, άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει πάνω στον συγκεκριμένο χώρο.

Επίσης, μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο, μιλώντας για την «Λάμψη», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παράσταση «Ο Φονιάς» στην οποία είναι ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών.

«Η Λάμψη ήταν σήμα κατατεθέν, μπαίναμε μέσα στο σπίτι κάθε μέρα. Ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να ήταν μοναχικός, μπορεί και να μίλαγε με την τηλεόραση. Τα πρώτα χρόνια της λάμψης ήταν πάρα πολύ όμορφα, είμασταν σαν οικογένεια, ήταν ίδιοι ηθοποιοί δεν ήταν τόσο μεγάλο το καστ.

Θυμάμαι ότι έφυγα με νεύρα από τη “Λάμψη”. Άνοιξα την πόρτα κι έφυγα. Όταν συναντιόμαστε με αυτούς τους ανθρώπους γελάμε. Μακάρι να μπορούσαν να βρουν τα backstage της Λάμψης και να τα κάναμε κωμωδία».

Για τον Νίκο Φώσκολο: «Ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, είχε στο μυαλό του το δικό του συμφέρον, τη δική του ιστορία, τη θέση του καναλιού και δεν ενδιαφέρθηκε για τους ηθοποιούς του, που χωρίς αυτούς δεν θα έκανε τίποτα. Όπως κι εμείς χωρίς τον Νίκο και το κανάλι δεν θα κάναμε τίποτα».

Για την κόρη του: «Μου είχε πει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά ευτυχώς το ξέχασε. Δεν θα το ήθελα. Είναι χόμπι, δεν βγάζεις λεφτά».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!