Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το Στούντιο 4 επέστρεψε ανανεωμένο – «Σας γανώσαμε όλο το καλοκαίρι το κεφάλι»

Για μια ακόμη σεζόν στο Στούντιο 4 θα βρίσκονται καθημερινά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι και έκαναν πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας στην ΕΡΤ. Το γνωστό δίδυμο επέστρεψε με όμορφη και ανανεωμένη διάθεση στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα.

Στην έναρξη της εκπομπής Στούντιο 4, μάλιστα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν μια απολαυστική στιχομυθία για το πλήθος των επαναλήψεων της εκπομπής που προβλήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στη δημόσια τηλεόραση.

Ν.Ζ.: Γεια σας, γεια σας, γεια σας! Καλωσορίσατε, καλώς σας βρήκαμε!

Θ.Α.: Σας λείψαμε; Επιστρέψαμε! Εκτάκτως σήμερα στις 4.

Ν.Ζ.: Ναι, εκτάκτως, γιατί είχαμε στάση εργασίας και από αύριο, μην σας μπερδεύουμε στις 3 κανονικά! Γιατί όλο το καλοκαίρι σας γανώσαμε το κεφάλι: «3 η ώρα, 3 η ώρα, μια ώρα αρχύτερα, μια ώρα αρχύτερα». Να, ορίστε… σήμερα δεν, αύριο όμως μια ώρα αρχύτερα.

Θ.Α.: Εντάξει, ήταν και το καλοκαίρι με τις επαναλήψεις. Πρωί – βράδυ, πρωί – βράδυ. Αφού σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο στην ΕΡΤ να πω «σταματήστε το, κουράζομαι να με βλέπω». Δηλαδή με έβλεπα και άλλαζα κανάλι. Γύρναγα στην ΕΡΤ και έβλεπα ή παγκόσμιο πρωτάθλημα ή εσένα.

«Και δεν είναι τίποτα άλλο, που μπαίνει όμως στα πλοία; Και είσαι εσύ στο πλοίο και τρως την λουκανικόπιτα στην καντίνα του πλοίου και κρύβεσαι λίγο γιατί σε βλέπει η τηλεόραση» πρόσθεσε, επίσης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για να πάρει την γνώριμη της ροή η καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!