Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος άφησε άφωνη την ρεπόρτερ: «Ποιους επηρεάζει ο ανάδρομος;»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, έκαναν πρεμιέρα για την νέα σεζόν από τον αέρα του Mega. Ωστόσο, για μια από τις πρώτες ερωτήσεις περί αστρολογίας του δημοσιογράφου, κανείς δεν ήταν έτοιμος. 

Μία από τις ρεπόρτερ σήκωσε το χέρι, ενώ η δεύτερη στην οποία απευθύνθηκε για τον ανάδρομο Ερμή, δεν ήξερε τι ακριβώς να απαντήσει.

«Μας ακούει η Βιργινία ή έχει κάνει ρεπορτάζ; Ήθελα να σε ρωτήσω παρακαλώ πριν σε αποδεσμεύσουμε, αυτός ο ανάδρομος ποιους επηρεάζει; Ξεκινά η εκπομπή και δεν έχουμε ρεπορτάζ τώρα; Τι είναι αυτό το πράγμα;» ρώτησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την ρεπόρτερ να δυσκολεύεται να βρει την απάντηση: «Ιορδάνη δεν έχω προλάβει να μελετήσω τα άστρα. Θα το ψάξω».

Η Ανθή Βούλγαρη έσπευσε να βοηθήσει και είπε: «Παρθένους και Ιχθύες νομίζω. Πες παιδί μου αυτό που μου είπες στο μακιγιάζ. Παρθένους και Ιχθύες; Μπορεί και Σκορπιούς. Πείτε το μην αγχώνεστε».

«Τέλος πάντων ευχαριστούμε πάρα πολύ» έκλεισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος όταν δεν έλαβε σαφή απάντηση στη χιουμοριστική ερώτηση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!