Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Στα παρασκήνια του show της Ρούλας! (ΦΩΤΟ)

Είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή! Η Ρούλα Κορομηλά, έχει ήδη «στημένη» την πρεμιέρα του show που ετοιμάζει για το « E TV» ακριβώς σε μια εβδομάδα από σήμερα, κάνοντας τα τηλεοπτικά μας Σαββατόβραδα πιο ενδιαφέροντα.

Ήδη το τρέιλερ του «Μπράβο» βρίσκεται πλέον στον τηλεοπτικό «αέρα» δίνοντάς μας μια μικρή γεύση του υπερθεάματος που η «εθνική παρουσιάστρια» ετοιμάζει, ενώ σήμερα η Freddo παρουσιάζει φωτογραφίες που εξασφάλισε από το backstage των γυρισμάτων. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι τόσο πλούσιο το περιεχόμενο της πρώτης εκπομπής, που η Ρούλα για να μην τελειώσει το show στις …3 το πρωί, άρχισε να «περιορίζει» κάποιες ενότητες.

Εκείνο όμως που περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές, είναι πάνω από όλα η ίδια η Ρούλα και η φυσική της κατάσταση! Όσοι βρίσκονται στα γραφεία της εκπομπής της στο Περιστέρι και βλέπουν από κοντά καθημερινά την παρουσιάστρια, έχουν εκπλαγεί! Κυκλοφορεί άβαφτη, κάποιες φορές ακόμα και… ξυπόλυτη, με στενά παντελόνια και κολάν που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την απίστευτα αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, αν και η Ρούλα ακολουθεί ειδική διατροφή, έχοντας ήδη μείνει… μισή, κάνει «ατασθαλίες» κυρίως με γλυκά που της φέρνουν οι εργαζόμενοι στο κανάλι, τα οποία έχουν φτιάξει οι μαμάδες τους με τα… χεράκια τους ειδικά για εκείνην!

Η Ρούλα είναι απίστευτα κεφάτη, φαίνεται να διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο στη ζωή της, αν και για όσους τη γνωρίζουν καλά δεν κρύβει το άγχος της, ενώ δίπλα της «φύλακας άγγελός» της είναι ο αδελφός της Θανάσης, που έχει εκπλήξει τους πάντες με τον επαγγελματισμό του.

Το γραφείο της Ρούλας Κορομηλά βρίσκεται μαζί με τα γραφεία των άλλων παρουσιαστών. Ακριβώς δίπλα, «μεσοτοιχία» κυριολεκτικά, είναι το γραφείο των Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη, με τους οποίους έχει πολύ καλές σχέσεις. Σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται το γραφείο της Χριστίνας Λαμπίρη αλλά και της Φαίης Μαυραγάνη, τις οποίες η Ρούλα εκτιμά πολύ, ενώ στο τέλος του διαδρόμου, είναι το γραφείο της Ελεονώρας Μελέτη, με την οποία γελούν πολύ και διασκεδάζουν πειράζοντας η μία την άλλη! Τα πειράγματα της Ρούλας πάντως, δίνουν και παίρνουν κυρίως με τους δημοσιογράφους του ειδησεογραφικού τμήματος του σταθμού.

ROULA01

Στο ελικοδρόμιο όπου γυρίστηκε το εντυπωσιακό τρέϊλερ, η Ρούλα ακούει τις οδηγίες του σκηνοθέτη Κώστα Βορίδη

ROULA02

Η παρουσιάστρια πίσω από φώτα και κάμερες, με τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου. Φορά το αγαπημένο της «μαύρο» σύνολο με βαθύ ντεκολτέ.

ROULA03

Στο studio του φωτογράφου Γιώργου Καλφαμανώλη, η Ρούλα κοιτά τις τελευταίες λήψεις.

ROULA04 ROULA05 ROULA06 ROULA07

Η σιλουέτα της Ρούλας που διακρίνεται πόσο έχει αδυνατίσει…

unnamed (1) unnamed (2)  unnamed (4)

Η Ρούλα παίρνει τη θέση της μπροστά στο φακό για το τρέϊλερ. Τα γυρίσματα ήταν εξαντλητικά…

unnamed (5) unnamed (6) unnamed

Η Ρούλα παίρνει τη θέση της μπροστά στο φακό για το τρέϊλερ. Τα γυρίσματα ήταν εξαντλητικά…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!