Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πυρκαγιά στην Πάρνηθα: Ραγίζουν καρδιές οι on camera περιγραφές – «Με τράβαγε ο αστυνομικός, δεν ήθελα να φύγω, είμαι χαμένη»

Οι πολίτες μετρούν τις πληγές τους, από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Πάρνηθα. Εθελοντές και πυροσβεστικές δυνάμεις έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, προκειμένου να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και φυσικό περιβάλλον.

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Στάμου, συνάντησε μία κάτοικο στο Μενίδι, που είδε τις φλόγες να μπαίνουν στο σπίτι της και να καταστρέφουν τους κόπους μιας ζωής. Η κυρία Αλεξάνδρα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, περιγράφει τις εφιαλτικές ώρες που έζησε το πρωί της Πέμπτης.

«Μέχρι τελευταία στιγμή που ήρθε ο αστυνομικός και με τράβαγε δεν ήθελα να φύγω. Γιατί αυτό που έβλεπα δεν μπορούσα να το περάσω. Δεν έφευγα, ούτε τα παιδιά μου. Ο γιος μου από πίσω να με τραβάει, δεν ήθελα να φύγω», δηλώνει με δυσκολία στην κάμερα της ΕΡΤ η κυρία Αλεξάνδρα.

«Είμαι χαμένη, δεν ξέρω τι να πω. Με πήραν τηλέφωνο από τον Δήμο, μου είπαν ότι σήμερα θα περάσουν να κάνουν την καταγραφή. Μου είπαν ότι μπορώ να μείνω», συμπλήρωσε εμφανώς καταρρακωμένη για την περιπέτεια με τη φωτιά.

«Η φωτιά κατέβηκε από το βουνό από τα Λιόσια και έφτασε εδώ σε χρόνο μηδέν… είναι ο κόπος μιας ζωής», περιγράφει κλείνοντας στην κάμερα της ΕΡΤ η κάτοικος στο Μενίδι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!