Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σάλος με την δήλωση της Αλεξάνδρας Δουβαρά της ΕΡΤ: «Το μόνο ευτύχημα είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους»

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με την δήλωση της Αλεξάνδρας Δουβαρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος στην αναφορά της τόνισε πως «ευτυχώς» δεν έχουν πεθάνει άνθρωποι από τις πυρκαγιές πέραν από τους 18 μετανάστες που εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς.

«Το μόνο ευτύχημα, θα μπορούσε να πει κάποιος, γιατί ακόμα δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, να δούμε το μέγεθος της καταστροφής και των περιουσιών και του φυσικού πλούτου, το μόνο ευχάριστο λοιπόν είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Οι αντιδράσεις στα social media

Όπως ήταν λογικό, η φράση αυτή της δημοσιογράφου της ΕΡΤ προκάλεσε αντιδράσεις στα social media με πολλούς να χαρακτηρίζουν τη δήλωσή της απαράδεκτη τονίζοντας ότι διαχωρίζει την αξία της ανθρώπινης ζωής βάσει της καταγωγής κάποιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!