Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χαμός στον αέρα του Καλοκαίρι Yes: Ο Δήμαρχος Γορτυνίας τους έκλεισε το τηλέφωνο – «Μην κοροϊδεύετε το κοινό»

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, καθώς ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι με τον Δήμαρχο Γορτυνίας. Βίντεο που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης και αναπαριστούν άλογα να μαστιγώνονται μπροστά στο κοινό προκάλεσαν οργή.

Ο δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Κούλης, μίλησε στον αέρα του Καλοκαίρι Yes για το επίμαχο ζήτημα, ισχυριζόμενος πως δεν υπάρχει κανενός είδους κακοποίηση. Ωστόσο, η συζήτηση βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου.

«Άκουσα την εισαγωγή σας και δραματοποιείτε την κατάσταση, για «αλογάκια» και «ανθρώπους που μαστιγώνουν». Μη χρησιμοποιείτε λάθος ορολογίες. Δεν είναι «αλογάκια», είναι άλογα καλοστεκούμενα και πολύ περιποιημένα από τους ιδιοκτήτες τους», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Γορτυνίας.

«Είμαι γόνος αγροτικής οικογένειας, έχω χτυπήσει κι εγώ ζώα, με την έννοια ότι έχω αλωνίσει με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια τακτική. Μην παραποιείτε την αλήθεια, γιατί δεν έχετε τέτοια βιώματα», επισημαίνει αμέσως μετά στο Καλοκαίρι Yes ο κύριος Ευστάθιος Κούλης, προκαλώντας την αντίδραση των παρουσιαστών.

«Κάνετε λάθος! Έχουμε κι εμείς χωριά, έχουμε κι εμείς πατεράδες και παππούδες που αλώνιζαν με άλογα!», απάντησε σε υψηλούς τόνους η Μαριάντα Πιερίδη, με τον δήμαρχο να επιμένει πως δεν υπάρχει κανενός είδους κακοποίηση.

Η κατάσταση εντάθηκε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, με τον Τριαντάφυλλο να παίρνει τον λόγο και να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον κύριο Ευστάθιο Κούλη.

«Είναι σαν να μου λες ότι μας κοροϊδεύεις μέσα στα μάτια μας, αδερφέ! Δεν τρώμε κουτόχορτο, μη μας κοροϊδεύεις!», είπε ο τραγουδιστής στον αέρα του Καλοκαίρι Yes, με τον δήμαρχο Γορτυνίας να κλείνει το τηλέφωνο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!