Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτό το Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με δύο καλοκαιρινές προσφορές

Αυτό το Σάββατο 5 Αυγούστου τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν best seller μυθιστορήματα σε πολυτελή, πολυσέλιδη έκδοση για να επιλέξετε, και μαζί, το σούπερ σταυρολεξικό περιοδικό Free Time, για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στις διακοπές σας!

Βest seller μυθιστορήματα, σε πολυτελή, πολυσέλιδη έκδοση για να επιλέξετε, αυτό το Σάββατο 05.08 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά

Επιλέξτε ανάμεσα στα best seller συναρπαστικά μυθιστορήματα της ξένης λογοτεχνίας που σας προσφέρουν αυτό το Σάββατο 05.08 τα Παραπολιτικά και απολαύστε μοναδικές ιστορίες που θα σας κρατήσουν ονειρεμένη συντροφιά στις καλοκαιρινές σας διακοπές!

«Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ» / RAPHAELLE GIORDANO

Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λιοντάρι. Και τα λιοντάρια δεν κοκκινίζουν από ντροπή, ούτε έχουν λεπτότητες. Απόλυτα βέβαια για το δίκιο τους, επιβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς να συνειδητοποιούν τον εγωκεντρισμό τους και την υπερβολική τάση τους για εξουσία. Αυτά τα λιοντάρια τα συναντάμε κάθε μέρα: εξοργισμένοι οδηγοί, υποτιμητικοί σύζυγοι, διευθυντές τυφλωμένοι από την εξουσία τους, αδιάλλακτες μητέρες που ξέρουν καλύτερα ποιο  είναι το καλό των παιδιών τους… Όλα αυτά που η Ρομάν αποκαλεί «τοξικότητα».

Τριαντάχρονη γυναίκα γεμάτη πάθος και αφοσίωση, η Ρομάν μαθαίνει στα κακοαναθρεμμένα αιλουροειδή πώς να γίνουν πιο ανθρώπινα. Δημιούργησε μια εταιρεία που παρέχει ένα πρόγραμμα μοναδικό στο είδος του, μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση της νοοτροπίας και των στάσεων ζωής. Κάποιοι από τους νέους συμμετέχοντες του προγράμματος είναι πολύ ενδιαφέροντες. Ειδικά ένας, ο Μαξιμιλιάν Βογκ, διάσημος επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος μιας μεγάλης εταιρείας καλλυντικών, πολύ χαρισματικός, αλλά αρχετυπικό δείγμα τρομακτικής τοξικότητας! Θα τα καταφέρει η Ρομάν να τον βοηθήσει να εξελιχθεί, έτσι ώστε να μπορεί να εκφράζει δια-φορετικά την εσωτερική του δύναμη, με μεγαλύτερη ορθότητα και σεβασμό προς τους άλλους; Ένα πάντως είναι σίγουρο: ο Μαξιμι-λιάν δεν θα της κάνει τη ζωή εύκολη.

Το απολαυστικό και συγκινητικό ταξίδι μιας ομάδας ανθρώπων από την τοξικότητα και τον εγωκεντρισμό προς τη συναισθηματική και την ψυχική ωριμότητα, με την ευαίσθητη και γλαφυρή πένα της Ραφαέλ Τζορντανό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!