Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Σασμός»: Γιατί θα καθυστερήσει η έναρξη των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου;

Τα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου κύκλου της σειράς του Alpha «Σασμός» θα καθυστερήσουν να ξεκινήσουν για τουλάχιστον δυο εβδομάδες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν διάφορα προβλήματα.

Την ίδια ώρα που τα γυρίσματα άλλων σειρών και εκπομπών έχουν ήδη ξεκινήσει, ώστε τα κανάλια να είναι εντάξει με τους προγραμματισμούς τους για τη νέα σεζόν, οι συντελεστές του «Σασμού» είναι στο… περίμενε.

Σύμφωνα με τη Real τα γυρίσματα έχουν οριστεί να ξεκινήσουν στις 21 Αυγούστου.

Βασική αιτία για την καθυστερημένη αρχή γυρισμάτων είναι το γεγονός ότι αρκετοί ηθοποιοί λείπουν σε θεατρικές περιοδείες, ενώ έχουν προκύψει και κάποια εσωτερικά ζητήματα της παραγωγής.

Το σκηνοθετικό team της σειράς αλλάζει καθώς έφυγε από τον «Σασμό» ο Κώστας Κωστόπουλος, που είχε αναλάβει την καθημερινή σειρά από το πρώτο της πλάνο. Τη θέση του παίρνει η Ζωή Φιλίππα μαζί με τους Κώστα και Γιάννη Σαμπάνη.

Ανησυχία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επικρατεί στον Alpha για το πώς θα προχωρήσει σεναριακά η ιστορία αφού λέγεται και γράφεται ότι δεν υπάρχει πλέον επικεφαλής στο σεναριακό team.

Μένει να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στο άμεσο μέλλον ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και να μπουν όλα σε μία σειρά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!