Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι Αταίριαστοι αποχαιρέτησαν το κοινό και ένα μέλος της εκπομπής

Οι Αταίριαστοι έριξαν αυλαία για την φετινή χρονιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος έκαναν μία μικρή αναδρομή στο ξεκίνημα της εκπομπής τους και στην πορεία ανέφεραν πως τη νέα σεζόν δεν θα συνεχίσουν με τον ίδιο αρχισυντάκτη.

«Αυτό ήταν, ολοκληρώθηκε το έργο. Θυμάμαι σαν χθες όταν ξεκινήσαμε αυτήν την εκπομπή από αυτό εδώ το στούντιο πριν από 9 χρόνια, ο στόχος που είχαμε βάλει ήταν να την κρατήσουμε ένα μήνα. Κάναμε πλάκα μεταξύ μας. Φτάσαμε την ένατη σεζόν, κλείνουμε την ένατη σεζόν στην τηλεόραση και τη δέκατη στο ραδιόφωνο» είπε ο Χρήστος Κούτρας και ευχαρίστησε τη διοίκηση του σταθμού και τους συντελεστές.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάκη Πολλάτο, ο οποίος ήταν αρχισυντάκτης μας αυτή τη χρονιά. Ήταν μια σεζόν έντονη και είχε πολλές διακυμάνσεις, μας γέμισε εμπειρίες. Στενοχωριόμαστε που τον αποχωριζόμαστε πάνω που τον συνηθίσαμε, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή, αυτά έχουν και τα μέσα ενημέρωσης. Ευχόμαστε να περάσετε φανταστικά» συμπλήρωσε.

«Είχε τα πάνω της, τα κάτω της, τα δεξιά της, τα αριστερά της. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές με υγεία κι ασφάλεια» είπε ο Γιάννης Ντσούνος.

«Ευχαριστούμε περισσότερο από όλους εσάς, που είστε εδώ, μας στηρίζετε και μας αγαπάτε. Ειλικρινά μας συγκινεί» έκλεισε ο Χρήστος Κούτρας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!