Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Λέντζας για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Δεν έγιναν κάποια πράγματα που συζητήσαμε με τον ΑΝΤ1, δεν υπήρχε κανένας λόγος να περιμένω»

Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes και αναφέρθηκε στο δοκιμαστικό που είχε κάνει για το 5×5 στον ΑΝΤ1 και τον λόγο που τελικά δεν προχώρησε.

«Το γεφύρι της Άρτας το 5×5, όλοι για αυτό ρωτάνε. Καλή ερώτηση. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Το είχα αφήσει πριν φύγω στη Αμερική για κάτι σεμινάρια ότι είμαστε 3 οι επικρατέστεροι και προφανώς ο ένας ήταν και ο Κιούσης, που το πήρε ο άνθρωπος. Σε αυτό είναι πολύ οριακά τα πράγματα. Με πήραν για να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να κάνουμε ένα δεύτερο δοκιμαστικό οι τρεις μας. Εγώ δεν μπορούσα. Δεν νομίζω ότι αυτό παίζει κάποιον ρόλο. Πήραν την απόφαση να το κάνει ο Κιούσης κι είναι οριακά τα πράγματα. Όταν είσαι στο σημείο λίγο πριν, έχει να κάνει και με την κατεύθυνση που θέλει το κανάλι. Τι φαντάζεται περισσότερο» είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας

«Νομίζω ότι όποιος και να το έκανε σε αυτό το σημείο, έχει να κάνει περισσότερο με το τι θα ήθελε το κανάλι κι ενδεχομένως τι ρίσκα θέλει να πάρει. Δεν έκατσε κι άλλη μια φορά ήμουν τόσο κοντά. Καλά είμαι, δεν έχω να σου πω κάτι υπερβολικό. Και με το Ταλέντο είχαμε κάνει ένα δοκιμαστικό. Γενικά με τον ΑΝΤ1 επειδή είχα συμβόλαιο, είχαμε συζητήσει κάποια project. Τελικά έκανα μόνο το Football Stories που είναι και δική μου παραγωγή. Πήγε καλά. Τώρα που λήγει το συμβόλαιο και το αφήνουμε κι οι δύο πλευρές, είναι λίγο καλύτερο νομίζω να είσαι διαθέσιμος στην αγορά. Να μπορείς να δουλέψεις και με άλλα κανάλια.» συνέχισε.

«Έχει να κάνει και με τις στρατηγικές. Όταν ένα κανάλι πηγαίνει καλύτερα στα νούμερα τηλεθέασης, έχει τη δυνατότητα να πάρει και περισσότερα ρίσκα, να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και καινούριο κόσμο και format. Τώρα στον ΑΝΤ1 έτσι όπως πήγαν τα πράγματα, επένδυσε περισσότερο στη μυθοπλασία, οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να περιμένω. Κάποια πράγματα που συζητήσαμε δεν έγιναν, οπότε είπα ξέρεις να το αφήσουμε κοινή συναινέσει.» κατέληξε ο Γιώργος Λέντζας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!