Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Σάκης Ρουβάς στο Epsilon! Δείτε τι εκπομπή θα παρουσιάσει

Τον έχουμε συνηθίσει πλέον στην παρουσίαση και του πάει πολύ, γι αυτό  και πολλά κανάλια τον διεκδικούν κατά καιρούς, για να παρουσιάσει κάποια εκπομπή. Έτσι λοιπόν,  σύντομα θα δούμε τον Σάκη Ρουβά να παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα σε άλλο κανάλι, εκτός του τάλεντ σόου.

Ο Έλληνας σταρ  συγκεκριμένα θα θα παρουσιάσει τα 11α βραβεία Madame Figaro στο Εpsilon Κύπρου.

Δείτε τι γράφει η επίσημη ανακοίνωση του Καναλιού:

Γιατί για 11 χρόνια ζούμε ανάμεσα στις πιο δυναμικές, δημιουργικές, ευφάνταστες και υπέροχες γυναίκες της Κύπρου! Εντεκα Χρόνια Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσιάζει η Shiseido! Γιατί οι γυναίκες είναι η δύναμη της κοινωνίας, η αλήθεια της ιδέας, η ομορφιά της προσφοράς, η έμπνευση της δημιουργίας, ο λόγος της ύπαρξης, γιατί η γυναίκα είναι η αρχή της δικής μας ιστορίας.

Η Madame Figaro για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», ο οποίος εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία του με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς. To Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου υποδέχεται τον καλλιτέχνη που αγαπήθηκε και αγαπιέται όσο κανένας για τα 11α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015 και εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να αφεθούμε στο σπάνιο ταλέντο του και τη μοναδική του λάμψη.
Η βραδιά αναμένεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!