Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ένταση στον αέρα του Καλοκαίρι Yes: «Είναι τρανταχτό, δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα»

Ένταση υπήρξε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, με ένα λάθος που έγινε με το όνομα του Δημάρχου Κιλκίς, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή για να μιλήσει για την απώλεια των δύο πιλότων στην Κάρυστο, έφερε ταραχή στον αέρα της εκπομπής. Συγκεκριμένα, υπήρχε άλλο όνομα για τον δήμαρχο, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος, ζητούσε επίμονα να το αλλάξουν.

«Έχετε κάνει ένα λάθος και παρακαλώ να το διορθώσετε άμεσα. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ναι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να συμβαίνουν γιατί είναι ένα τρανταχτό λάθος. Δεν μπορούμε να μπερδεύουμε τους δημάρχους»

Όταν ο Φοίβος Παπαδάκης τον αποκάλεσε ξανά κ. Βαφειάδη, ενώ μιλούσε με τον κ. Κυριακίδη, οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο; «Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος, λυπάμαι πάρα πολύ δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Συγγνώμη, λυπάμαι πολύ. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις συνδέσεις. Αναφέρετε το ίδιο πράγμα, δεν είναι ο Βαφειάδης.

Διορθώστε το σας παρακαλώ. Ακόμα δεν έχετε διορθώσει το λάθος. Κάνετε το ίδιο πράγμα. Κύριέ μου δεν είμαι ο Βαφειάδης. Μιλάτε με τον κύριο Δημήτρη Κυριακίδη, δήμαρχο Κιλκίς.»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!