Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φωτεινή Πιπιλή: «Έτσι κατάλαβα ότι κάτι τρέχει με την Εύα Καϊλή»

Η Φωτεινή Πιπιλή ήτα καλεσμένη στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24 και μίλησε για την Εύα Καϊλη και πως είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο του Qatar Gate.

«Παρακολουθούσα την ομιλία της Καϊλή στην Ευρωβουλή όταν ξαφνικά σηκώθηκε και μίλησε τόσο φανατικά υπέρ του Κατάρ. Το έβλεπα live γιατί το Κατάρ ανήκει στις αραβικές χώρες, οι οποίες εξακολουθούν να είναι το δημοσιογραφικό και πολιτικό μου ενδιαφέρον. Όταν την άκουσα να λέει αυτά τα καταπληκτικά για τον εργασιακό νόμο του Κατάρ κι ότι όλα είναι τέλεια, είπα από μέσα μου ρε εσύ τι λες τώρα; Κάτι τρέχει με εσένα.

Μιλούσα με την αδερφή μου στο τηλέφωνο κι είδα ότι συνελήφθη ο σύζυγος της Εύας Καϊλή, λέω αμάν το Κατάρ και μου λέει η αδερφή μου τρελάθηκες; Τι εννοείς; Και είδατε πως έγινε. Όταν είσαι πολιτικός, σε «διαβάζει» ο πολίτης. Αν με δείτε ξαφνικά κι αρχίσω και λέω πράγματα που δεν συνάδουν με την εν γένει προσωπικότητά μου αλλά και με την υπαρκτή πραγματικότητα, τι θα σας περάσει από το μυαλό;» ανέφερε η Φωτεινή Πιπιλή.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!