Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτη αμηχανία στον αέρα του Καλοκαίρι Yes: «Θέλουμε μία ολόκληρη εκπομπή να σου απαντήσω» – «Πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς;»

Απίστευτη αμηχανία στον αέρα του Καλοκαίρι Yes, μεταξύ της Μαριαντάς Πιερίδη και τον Τριαντάφυλλο με αφορμή τα όσα είπε η Βανέσσα Αδαμοπούλου για την σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.  

Ενώ η συζήτηση ήταν σε εξέλιξη, μία παρέμβαση του Τριαντάφυλλου σε σχέση με τα ζευγάρια που χωρίζουν στη σύγχρονη εποχή, «πάγωσε» την Μαριάντα Πιερίδη και επικράτησε ένα άβολο κλίμα στο πλατό.

Τ.: Μήπως φταίει… Περίμενε ρε Μαριάντα. Μήπως φταίει η νέα γενιά; Εσένα ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου γιατί είναι μαζί; Εγώ έχασα τον πατέρα μου, αλλά θα ήταν μαζί με τη μαμά μου. Ξέρω τον θείο μου και την θεία μου μαζί, παππούδες και γιαγιάδες. Μήπως φταίει η ζωή που προχωρά κι αλλάζει; Α αυτός είναι πιο ωραίος, α αυτός έχει αμάξι, α αυτός είναι λεφτάς.

Μ.Π.: Όχι, μιλάς για τελείως διαφορετικό τύπο γυναίκας. Όταν γίνεσαι μαμά, δεν τα βλέπεις αυτού του είδους τα ερεθίσματα.

Τ.: Μαριάντα! Είδα τον μπαμπά σου και τη μαμά σου πολύ ωραία.

Μ.Π.: Οι γονείς μου είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Τ.: Γιατί οι παλιοί είναι έτσι κι οι σύγχρονοι πάντα χωρίζουν κι είναι διαφορετικοί; Τι έχετε πάθει και χωρίζετε όλοι εσείς;

Β.Α.: Μας την λέει ο Τριαντάφυλλος, έτσι;

Μ.Π.: Απίστευτο έτσι; Θέλουμε μία ολόκληρη εκπομπή και θα σου απαντούσα πραγματικά… Να το πω πιο με μία επικεφαλίδα; Οι γυναίκες είμαστε πιο ανεξάρτητες τώρα, δεν βασιζόμαστε σε κανένα. Στις εποχές εκείνες οι γυναίκες βασίζονταν επάνω στους άντρες τους… Η κάθε μάνα εκείνες τις εποχές τραβούσε τον δικό της γολγοθά.

Ενώ στην συνέχεια εκτυλίχθηκε ο εξής διάλογος:

«Περιοδείες κάνει ο μπαμπάς κι εγώ κάνω live. Το παιδί είναι ευτυχώς και με τον παππού και με τη γιαγιά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Ρε εσύ Βανέσα, πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει κι ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;» συνέχισε ο Τριαντάφυλλος και επικράτησε παγωμάρα.

«Δεν ξέρετε ποιος είναι ο μπαμπάς ρε παιδιά; Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος» αναφώνησε σαστισμένη η τραγουδίστρια με τον Τριαντάφυλλο να ρωτά να μάθει. «Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;»

«Αγάπη μου είναι διαφορετικό αυτό το πρωινό. Θέλω να είμαι αυθόρμητος, σαν να έχεις έρθει στο σπίτι μου και να μιλάμε» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος με την Μαριάντα Πιερίδη να δίνει υπόσχεση πως θα του κάνει εντατικά μαθήματα με σειρές και ταινίες που έχει παίξει ο Ιωάννης Παπαζήσης.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!