Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση – Η επιστροφή της ως… ηθοποιός

Η Βίκυ Καγιά έχει αποφασίσει να απέχει από το πρώτο μισό της τηλεοπτικής περιόδου. Η ίδια, με αφορμή το τέλος του Shopping Star έγραψε στα social media: 

«Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του – επτά χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ όλα για το χιούμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί! Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Star για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του “Shopping Star” που δούλεψε ακούραστα επτά χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ! Εις το επανιδείν».

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, από το 2024 η Βίκυ Καγιά σκέφτεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, ως ηθοποιός αυτή τη φορά, και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα μίνι σειρά εποχής που θα αναφέρεται στην εξωστρέφεια της Ελλάδας τη δεκαετία του ’60 μέσα από προσωπικότητες όπως η Μαρία Κάλλας και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!