Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χαμός στον αέρα του Action 24: Θεόφιλος Ξανθόπουλος σε Σοφία Βούλτεψη: «Για όνομα του Θεού, θα φύγω!» – «Φύγετε»

Χαμός επικράτησε στον αέρα του Action 24 μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλο Ξανθόπουλο και της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη. 

Σε συζήτηση για τη διαχείριση των πύρινων μετώπων των τελευταίων ημερών, η κυρία Βούλτεψη προκάλεσε τον εκνευρισμό των συνομιλητών της με τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις της την ώρα που εκείνοι μιλούσαν.

Μετά την τοποθέτηση που έκανε η Σοφία Βούλτεψη επί του θέματος, τον λόγο πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να εκφράσει την άποψή του, αφού η Υφυπουργός της Κυβέρνησης τον διέκοπτε διαρκώς.

«Κυρία Βούλτεψη, θα σας παρακαλέσω να μη με διακόψετε. Θα σας παρακαλέσω πολύ», είπε αρχικά ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και αμέσως μόλις διατύπωσε την πρώτη φράση της τοποθέτησής του, η Σοφία Βούλτεψη τον διέκοψε και πάλι.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόνισε: «Δεν γίνεται, με συγχωρείτε. Θα φύγω! Δηλαδή δεν το καταλαβαίνετε ότι είναι προσβλητικό;», ρώτησε ο κύριος Ξανθόπουλος, με την Υφυπουργό να του απαντά: «Ε φύγετε».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» προσπαθούσαν μάταια να επαναφέρουν στην τάξη την κυρία Σοφία Βούλτεψη, η οποία επέμενε να διακόπτει προκλητικά τους συνομιλητές της στο πάνελ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!