Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι απαντά ο Άγγελος Βουράκης για τις φήμες της μετακίνησης από την ομάδα της Φαίης Σκορδά;

Ο Άγγελος Βουράκης μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes. Ο δημοσιογράφος, που την περασμένη σεζόν βρισκόταν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά, με τις δηλώσεις του έδωσε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια και να αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

«Δε θα μετακομίσω. Παραμένω στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και τη θέση στην οποία είχα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Το αν θα αλλάξει ώρα η εκπομπή είναι κάτι που θα ανακοινώσει το κανάλι που κάνει και έναν προγραμματισμό για την εκπομπή της Φαίης για να αποδώσει τα καλύτερα τη χρονιά που έρχεται.

Αυτό που έχω να πω για εμένα προσωπικά είναι ότι ήθελα να παραμείνω στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, κάτι που το είχα εκφράσει και στην ίδια όπως και στο κανάλι, συνέβη, και είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο. Στους “Αταίριαστους” μάλλον δε θα είμαι, θα είμαι μόνο στη Φαίη» είπε αρχικά ο Άγγελος Βουράκης.

«Ξέρω κάποια πράγματα για την Έλενα Χριστοπούλου αλλά καλύτερα να μιλήσει ο καθένας για τον εαυτό του γιατί κάποιες συζητήσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα. Η Φαίη είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας, ξέρει και η ίδια ποιο είναι το καλύτερο για την εκπομπή και τον εαυτό της και αυτό διεκδικεί, όπως το διεκδικεί και για όλους εμάς τους συνεργάτες της. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό και εκτιμητέο.

Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ και να συνεργαστούμε. Περιμένω κι εγώ να γνωρίσω όποια παιδιά έρθουν στην ομάδα και να συνεργαστούμε όμορφα. Τη Μάρτζυ Λαζάρου την ξέρω και την αγαπώ από παλιά, δε τη γνώρισα φέτος» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!