Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά: Μαραθώνια ραντεβού για την εκπομπή της – Εκτός και η Έλενα Χριστοπούλου;

Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στο «Καλοκαίρι #Yes» και έκανε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τη Φαίη Σκορδά και το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΪ, καθώς μέχρι πρότινος ήταν συνεργάτης της στο «Πρωινό μας».

Του χρόνου όπως έχει ήδη πει και επανέλαβε και σήμερα δεν θα είναι στην εκπομπή λόγω της αλλαγής ώρας.

Όπως είπε θα μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για εκείνην.

«Η Φαίη είχε δυσανασχετήσει με τις διαρροές»
Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ αποκάλυψε το παρασκήνιο για την αλλαγή ώρας της εκπομπής:

«Η Φαίη ήταν αρκετά διστακτική και είχε δυσανασχετήσει λίγο επειδή είχαν γίνει κάποιες διαρροές πριν ενημερωθεί επίσημα από το κανάλι ότι σκοπεύουν να αλλάξουν την ώρα της εκπομπές. Το ξέραμε ότι οι Αταίριαστοι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι που έπρεπε να κάνουν εκπομπή 12-2 γιατί έπρεπε να φεύγουν από το πλατό και να πηγαίνουν στο Φάληρο. Η Φαίη είχε θέσει όρο ότι πρέπει να ξεκινάει το νωρίτερο 9 και να τελειώνει 1. Η Φαίη δεν έχει ακόμα υπογράψει τον καινούργιο όρο.

Έχουν γίνει μαραθώνια ραντεβού για τα άτομα. Η Φαίη θέλει να κρατήσει πάρα πολύ την Έλενα Χριστοπούλου, που και η ίδια ήθελε να μείνει. Υπήρχαν κάποια πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το μπάτζετ της εκπομπής γιατί η Έλενα έχει δικό της team που επιμελείται την εμφάνισή της. Αυτό ήθελε να το κόψει το κανάλι. Το θέμα τους δεν ήταν η Έλενα αλλά αυτό που είναι πίσω από αυτήν. Εγώ σας λέω να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα» είπε για το αν η Έλενα Χριστοπούλου αποχωρήσει τελικά από τον ΣΚΑΪ.

«Ούτε η Αφροδίτη Γραμμέλη θα είναι. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα είναι στην Ελεονώρα Μελέτη χωρίς να το έχει επιβεβαιώσει η ίδια.

Υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Άγγελο Βουράκη.

Το κανάλι θέλει να γίνει η εκπομπή ακόμα πιο γκόσιπ με πιο αιχμηρό σχολιασμό» ανέφερε για τις προθέσεις του ΣΚΑΪ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!