Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πυρκαγιά στο Λουτράκι: «Η φωτιά έχει φύγει από τους οικισμούς, είναι κοντά στην Motor Oil» – Τι είπε ο Δήμαρχος Λουτρακίου στην εκπομπή Alpha Τώρα;

Τεράστια μάχη δίνουν οι Αρχές και οι κάτοικοι στο Λουτράκι για να σβήσουν την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στην περιοχή. 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, μίλησε στην εκπομπή Alpha Τώρα, δίνοντας τις τελευταίες εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο.

Μάλιστα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, η φωτιά έχει πλέον φύγει από τους οικισμούς και πλησιάζει στα διυλιστήρια της Motor Oil, φόβος που είναι ήδη διάχυτος στις Αρχές από χθες.

«Έχει φύγει η φωτιά από τους οικισμούς. Είναι περίπου πάνω στην Motor Oil. Έχουν έρθει οι επίγειες και οι εναέριες δυνάμεις για να σβήσουν στη φωτιά. Μέχρι στιγμής είναι ελεγχόμενη η κατάσταση και ευχόμαστε ότι δεν θα έχουμε δύσκολα πράγματα να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες ώρες», αναφέρει ο κύριος Γκιώνης στον αέρα του Alpha.

«Δεν ξέρω αν τα καναντέρ είναι από τη Γαλλία ή την Ελλάδα. Έχω δύο καναντέρ και δύο ελικόπτερα και εύχομαι να μην μου τα πάρουν», επισημαίνει αμέσως μετά ο Δήμαρχος Λουτρακίου.

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα τώρα στους οικισμούς. Οι πολίτες μεταφέρθηκαν σε παραθεριστικές οικείες, όπου χρειάστηκε να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία, το κάναμε. Υπάρχει μήνυμα και γνωρίζουν πολύ καλά που πάνε και τι κάνουν. Και το Λιμενικό είναι εκεί αν χρειαστεί να φύγουν από την παραλία», συμπληρώνει για τη φωτιά ο Δήμαρχος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!