Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πυρκαγιά στην Σαρωνίδα: Απίστευτη καταγγελία από τον αέρα του ΑΝΤ1 – «Κόπηκε το νερό, ενώ προσπαθούσαμε να σώσουμε τα σπίτια μας»

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη κάτοικος της Σαρωνίδας, από τον αέρα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί

Όπως τόνισε, είδε δύο αυτοκίνητα, μια μηχανή και μια βάρκα του να γίνονται παρανάλωμα του πυρός, μετά από ένα ξαφνικό γύρισμα του ανέμου, ενώ ο ίδιος έδινε αγώνα με το λάστιχο για να σώσει το σπίτι του, κάτι που κατάφερε οριακά, όπως ανέφερε.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», την στιγμή που οι φλόγες άρχισαν να απομακρύνονται από την αυλή του σπιτιού του, έγινε διακοπή νερού στην περιοχή και άλλοι κάτοικοι που μόνοι προσπαθούσαν να σώσουν το βιός τους ίσως να μην το κατάφεραν.

Τραγικές στιγμές

Ανέφερε ακόμη πως στις εκκλήσεις προς την Πυροσβεστική για βοήθεια η απάντηση ήταν πως είχε δοθεί προτεραιότητα σε άλλα σημεία και εστίες της φωτιάς. Στην εκπομπή μίλησαν επίσης και άλλοι ένοικοι σπιτιών, κυρίως μόνιμων κατοικιών, που είδαν τις φλόγες στα μπαλκόνια τους ενώ εκείνοι ήταν μέσα στα σπίτια ή γυρίζοντας μετά την λήξη του συναγερμού του 112 για εκκένωση, είδαν τα σπίτια τους να φλέγονται.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!