Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Θα αποδείξω με γεγονότα ότι πάρα πολλά πράγματα δεν είναι όπως φάνηκαν»

Στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της στην Αθήνα προσπαθεί να επανέλθει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η γνωστή γυμνάστρια, μετά την 3η θέση στο Survivor All Star και την 6μηνη παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, ανέφερε μέσα από Insta-stories πως δεν έχει καταφέρει να απαντήσει ακόμη στα εκατοντάδες μηνύματα των θαυμαστών της, όμως θα το κάνει εν καιρώ και μάλιστα φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι βγάζω Story και κρατάω κινητό και σας μιλάω μετά από τόσους μήνες. Παρ’ όλα αυτά είμαι αρκετά καλά, είμαι κουρασμένη και προσπαθώ να ξεκουραστώ αλλά δεν τα καταφέρνω με επιτυχία. Κοιμόμαστε κάθε μέρα στις 6 το πρωί», παραδέχεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Μου στέλνετε μηνύματα ότι δεν είμαι τόσο ενεργή στα social media. Τώρα γυρίσαμε να δούμε λίγο τις οικογένειές μας, να τακτοποιήσουμε κάποιες δουλειές και εκκρεμότητες», επισημαίνει η νεαρή γυμνάστρια.

«Τις επόμενες ημέρες θα είμαι όλη δική σας. Θα απαντήσω σε ό,τι ερώτηση μου κάνετε. Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει ακόμη πιο πολλά. Είμαι εδώ να βάλω τα πάντα στη θέση τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξή σας. Τα μηνύματα και η αγάπη σας είναι ατελείωτη και θα το λέω κάθε μέρα», τονίζει η 28χρονη Survivor και καταλήγει λέγοντας:

«Αν δεν υπήρχατε εσείς, εμείς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες και θα μιλήσω».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!