Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

All Star Survivor: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που θα λάβει ο Σάκης Κατσούλης ως νικητής

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του All Star Survivor. Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν λίγο μετά τις 01:00, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή.

Ο Σάκης Κατσούλης μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς του, δήλωσε: «Δεν έχω λόγια αλλά ένα πράγμα θα πω σε όλους: αγαπάτε και να είστε ειλικρινείς. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Μεγάλο πράγμα η αγάπη του κόσμου, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα».

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν το σήκωσε για δεύτερη φορά, κάνοντας τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους να πετάνε από τη χαρά τους!

Φυσικά, οι γονείς του, η αδελφή του, οι ανιψιές του και η εννοείται και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά του για να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν όπως βέβαια και οι άλλοτε συμπαίκτες του που τον στήριζαν.

Πόσα χρήματα όμως πήρε;

Τόσο ο Σάκης Κατσούλης όσο και ο Νίκος Μπάρτζης έμειναν έξι μήνες και συγκέντρωσαν το ποσό των 135.000. Όμως ο μεγάλος νικητής κέρδισε συν το χρηματικό έπαθλο που ήταν 100.000 ευρώ, σύνολο δηλαδή στον τραπεζικό του λογαριασμό ο επιχειρηματίας θα δει. 235.000 ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!