Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Ράκος ο Μηνάς με τον θάνατο της Βουλίτσας

Ένα πολύ συγκινητικό φινάλε φαίνεται πως θα έχει το Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα.

Ένα απρόσμενο γεγονός στέκεται αφορμή ώστε όλοι οι ήρωες να βρεθούν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο σπίτι του Μηνά. Ο λόγος είναι ο θάνατος της Βούλας. Ο σύζυγός της περνάει δύσκολες στιγμές μη μπορώντας να δεχτεί πως η αγαπημένη του δεν βρίσκεται πια στη ζωή…

Η Βούλα είναι στενοχωρημένη γιατί πρέπει να «σκοτώσει» έναν ήρωά της από το σίριαλ. Όμως ο Μηνάς δεν συμμερίζεται τον πόνο της. Εν τω μεταξύ, κάτι… μουρμούρες που ψάρεψε ο αδελφός της θα αποβούν μοιραίες. Από την άλλη, ο Άγγελος και η Βέλη, μετά την απόφασή τους να εγκαταλείψουν την Αθήνα, θέλουν να μάθουν στον Κανάτη πώς να ζει μόνος του. Ωστόσο, ο νεαρός έχει βρει μια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει.

Στη Θεσσαλονίκη τώρα, η Ξένια επιπλήττει τον Μπάμπη που είπε να γίνουν τα βαφτίσια στην ενορία τους, ενώ τα παιδιά θέλουν να πραγματοποιηθεί το μυστήριο σε ένα ξωκλήσι. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν ο παπάς στο ξωκλήσι δεν δέχεται να κάνει τη βάφτιση γιατί ο Χάρης και η Σοφία έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Καίτη πετάει από τη χαρά της γιατί θα έρθει για καλοκαίρι ο γιος της Νικολίνος μαζί με τη φίλη του.

Το θέμα, όμως, είναι πού θα μείνουν… Οι μέρες περνούν και ένα απρόσμενο γεγονός στέκεται αφορμή ώστε όλοι οι ήρωες να βρεθούν στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, η Βούλα πεθαίνει και ο Μηνάς είναι καταρρακωμένος και διαλυμένος. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι η αγαπημένη του δεν βρίσκεται στη ζωή, ενώ του φαίνεται δύσκολο να καταφέρει να ζήσει χωρίς εκείνη. Όλοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να του δώσουν κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει… 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!