Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Καστάνη επέστρεψε στο Breakfast@star

Η Ελένη Καστάνη επέστρεψε στο Breakfast@star. Η δημοφιλής ηθοποιός, επτά μήνες μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι, επέστρεψε στο Breakfast@Star για να πει το δικό της «καλό καλοκαίρι» στην ομάδα της εκπομπής.

«Χαίρομαι που σκίζετε, χαίρομαι που συνεχίζεται και του χρόνου. Εγώ επιτέλεσα πολύ καλά το έργο μου σε αυτό που έκανα, μου το είπε η Ρούλα η Κορομηλά, που αυτό μετράει πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

«Είχα πάει στην εκπομπή της που κάνει στο MEGA και στα διαλείμματα μου είπε: Ελένη, σε έβλεπα στο Star, ήσουν πολύ καλή. Αφού το λέει μία τόσο σπουδαία προσωπικότητα…», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Το έχω πει παντού ότι εδώ πέρασα πάρα πολύ ωραία, η εκπομπή είναι αυτό που βλέπετε εδώ, δεν υπάρχει τίποτα από πίσω, και αυτό μετράει», σημειώνει η Ελένη Καστάνη για τη συμμετοχή της στο Breakfast@Star.

«Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη από αυτή τη δουλειά. Αυτό είναι κάτι σαν μικρόβιο, δεν μπορείς να απαλλαγείς από αυτό. Δηλαδή ακόμα και τώρα θα μπορούσα να πω ότι δεν θέλω να ξαναδουλέψω ρε παιδί μου. Μάλλον δεν θα ξαναέκανα αυτή τη δουλειά», εξομολογείται στη συνέχεια η Ελένη Καστάνη.

«Εγώ έγινε ηθοποιός για να παίζω, το υπόλοιπο κομμάτι δεν με αφορά, όπως οι δημόσιες σχέσεις. Γιατρεύω τις δικές μου πληγές παίζοντας ρόλους», τονίζει η ηθοποιός.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!