Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαύρο Ρόδο: Μιχάλης Ταμπακάκης και Φωτεινή Παπαθεοδώρου στην «Ελένη» λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο φινάλε της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του MEGA, οι οποίοι έζησαν τον πιο αγνό έρωτα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, είπαν για το μεγάλο φινάλε που έρχεται απόψε: «Δεν γνωρίζαμε από την αρχή το φινάλε, καθώς θα μπορούσε να είχε διαφορετικό επίλογο από το βιβλίο. Το κλασικό μοτίβο δεν συνοδεύεται πάντα με την ευτυχία», σχολίασε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ενώ η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είπε ότι αυτό που επιθυμούν σίγουρα οι τηλεθεατές ήταν να τους δουν μαζί.

Για την δική τους συνεργασία και για το πώς χτίστηκε η μεταξύ τους εμπιστοσύνη σημείωσαν ότι είχαν κάνει δοκιμαστικά. «Καταλάβαινε ο κόσμος ότι είχαμε επικοινωνία κι αυτό έφθανε στον τηλεθεατή, καθώς η επικοινωνία είναι το πρώτο που μας μαθαίνουν στην σχολή. Αυτό ήταν το ”στοίχημα” και νομίζω το πετύχαμε με την Φωτεινή», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Για την μελλοντική της επαγγελματική πορεία η Φωτεινή Παπαθεοδώρου αποκάλυψε ότι θα μείνει στην Ελλάδα, καθώς ένα χρόνο πριν η ηθοποιός ζούσε στην Αγγλία.

Σχετικά με τον νέο του ρόλο στη νέα σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε ότι θα είναι πολύ διαφορετικός, αφού θα υποδυθεί τον αστυνομικό.

Για το αν την αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου απάντησε: «Υπάρχει μία παύση 5 δευτερολέπτων και μετά με ρωτάνε εσύ είσαι η καλόγρια;» ενώ σχετικά με τον επόμενο ρόλο που θα υποδυθεί σημείωσε ότι θα ήθελε να είναι κάτι που θα είναι πρόκληση για την ίδια.

Μαύρο Ρόδο: Το μεγάλο φινάλε απόψε στις 21:00 στο MEGA.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!