Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή απαντά για το αν είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το All Star Survivor και μίλησε στην κάμερα του Πρωινό Μας. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μεταξύ άλλων μίλησε για τους συμπαίκτες, οι οποίοι την έβγαλαν στον τάκο και ξεκαθάρισε για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Εσείς καταλάβατε τι έχω κάνει; γιατί ούτε εγώ κατάλαβα τι έχω κάνει. Σίγουρα αισθάνθηκαν κάποια απειλή και ο Νίκος είναι ο μόνο που μου το είπε. Του βγάζω το καπέλο γιατί πραγματικά είναι ο μόνο που ήρθε και μου το είπε Οι άλλοι τα έκαναν από πίσω και με έβριζαν και από πίσω», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή. 

Και συνέχισε: «Ο Μάριος πήρε το μπλε χρώμα που ήθελε και του άφησε και την Στέλλα που ήθελε. Είχαμε κάνει μια συμφωνία που δεν την τήρησε και μετά βγήκε και από πάνω». 

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεκαθάρισε: «Για ποιο λόγο προσπαθούσαν και οι μέσα και οι έξω να βγάλουν ένα love story δεν το κατάλαβα. Δεν ήμουν σε τέτοια φάση, δεν με ένοιαζε κάτι τέτοιο. Βγήκε κάποιο άλλος παίκτης εκτός από την Μελίνα να πει κάτι τέτοιο; Η Μελίνα μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια».

«Πότε πρόλαβα να ερωτευτώ; Δεν ισχύει ότι εκμυστηρεύτηκα κάτι στον Χανταμπάκη που να το είπε στον Βασάλο. Βγήκε ο Στέλιος να μου πει ότι του είπα κάτι; Δεν νομίζω. Τον Στέλιο τον αγαπώ και έχουμε τέλεια σχέση», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor. 

Κλείνοντας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη λέγοντας: «Η δεύτερη που μου είχε ιδιαίτερη αδυναμία ήταν η Μαριαλένα. Όταν κάποιος δεν σε συμπαθεί μπορεί να σε διαβάλει όπως θα θέλει. Δεν ξέρω τι έχει μαζί μου, δέκα κουβέντες δεν έχουμε αλλάξεις όλες και όλες, ίσως έχει πρόβλημα μαζί μου από τότε που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες και την κέρδιζα. Ο Σάκης πολλές φορές δεν ήθελε να ματσάρω την Μαριαλένα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!